Heritage and hospitality combined
¬

Chin Chin

Chin Chin Restaurant is the showpiece of the Griffiths Teas project. Integrating a two level, 400 seat restaurant with two kitchens and two bars was made doubly challenging by the site’s heritage listing. The dark cocktail bar is flanked with natural brick and exposed timber, adjoining a bright airy main dining area that’s painted white. Chin Chin’s architectural joinery, restored façade and new entries complete the restoration and renewal of this Surry Hills icon.

  • Client
    The Lucas Group
  • Location
    Surry Hills, Sydney
  • Architect
    George Livissianis
  • Project Duration
    06.17 - 10.17
Chin Chin

“During the day, you’ve got this beautiful light in the dining room. The restaurant faces due north and because the building is a flatiron shape, you get the morning light on one side then in the afternoon, the light streams in the other side. In the evening, the room’s got a beautiful glowing feel to it, with all the light from the city coming in.”
¬

George Livissianis
Interior Architect

Chin Chin
Chin Chin
Chin Chin